Vineri seara, 28 octombrie a.c., în jurul orei 21:30, un echipaj al jandarmeriei se afla în parcarea unui magazin din zona Boul Roșu din Arad când au observat patru tineri lângă un autoturism parcat. La vederea oamenilor legii, aceștia au devenit agitați și au urcat brusc în autoturism.

Ulterior, când au procedat la legitimarea acestora, la coborârea din autoturism, jandarmii au simțit un miros înțepător care le-a atras atenția. În urma controlului corporal, au descoperit mase vegetale cu miros înțepător, similar canabisului.

„Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a observat la ora 21:30, în Piața Arenei din municipiul Arad în parcarea unui market, patru bărbați aflați lângă un autoturism parcat, care la vederea echipajului de jandarmi au devenit agitați și au urcat brusc în autoturism. Jandarmii au procedat la legitimarea bărbaților”, a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ).

Potrivit jandarmilor, unul dintre bărbați a declarat că le-a achiziționat de la șoferul autoturismului, care la rândul său a recunoscut vânzarea, declarând totodată că le-a cumpărat pentru consum propriu din Timișoara. Cel de-al doilea bărbat nu a apucat să mai cumpere marfa de la șoferul autoturismului.

„Întrebat de jandarmi cu privire la cele declarate de cei doi bărbați, și găsindu-se la controlul corporal efectuat asupra lui staniol mototolit în care se aflau mase vegetale de culoare verde-maronie, cu aspect de muguri și miros înțepător, un grinder metalic si sume de bani, șoferul autoturismului a recunoscut că a vândut primului bărbat, el însuși achiziționându-le pentru consum propriu de la Timișoara cu suma de 350 de lei. Mai mult, ca să îi convingă pe jandarmi că spune adevărul, acesta i-a rugat insistent pe jandarmi să-l însoțească în apartamentul în care locuiește, unde le-a demonstrat că spune adevărul arătându-le jandarmilor două bucăți de staniol mototolite cu conținut de masă vegetală vegetală și un cântar digital de precizie. Jandarmii au întocmit actele de sesizare în vederea continuării cercetărilor de către organele competente”, se mai arată în informarea transmisă de Inspectoratul de Jandarmi Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.