E oareum oficială informația ce circulă pe surse de vreo săptămână în Arad, și anume, faptul că Gheorghe Domșa, directorul de două decenii al Casei de Asigurări de Sănătate Arad merge la CNAS – încât Gheorghe Falcă însuși a confirmat, în urmă cu câteva minute, pe propria sa pagină de facebook știrea. Iată mesajul tranmis lui Domșa de europarlamentar :


„Felicitări, Gheorghe Domșa!
Președintele Casei de Asigurări de Sănătate Arad, dr. Gheorghe Domșa, cel care a coordonat Grupul pentru Susținerea Spitalului Județean de Urgență Arad în perioada pandemiei, a fost invitat de către președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate să facă parte din echipa de management național. Este o recunoaște a profesionalismului domnului doctor Domșa și o confirmare a implicării sale, atât din poziția de conducere a CAS Arad cât și din cea de coordonate a crizei COVID.
Aradul are oameni de valoare pe care îi promovează în poziții importante.
Felicitări, dr. Domșa!” – spune Falcă pe pagina lui de Facebook.

Gheorghe Domșa a fost numit vicepreședinte la nivel național al Casei Naționale de Sănătate, funcție pe care o va ocupa începând de săptămâna viitoare.

Ce spune Domșa?

„Sunt președinte al CAS Arad din anul 1999, probabil cel mai vechi președinte din țară. Am fost cooptat în echipa de conducere de la nivel național a președintelui CNAS. Este o onoare, iar de săptămâna viitoare încep lucrul“, a declarat Gheorghe Domșa, care privitor la chestiunea „cine va fi următorul Gigi” a emis sentința „Cel mai probabil funcția de președinte va fi ocupată de unul dintre cei doi directori executivi: Angela Cosma sau Bianca Găicean“ .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.