La data de 03 iunie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat o percheziței, în județul Arad, la locuința unei persoane bănuite că ar fi deținut și comercializat țigarete de contrabandă.

Având în vedere dosarul penal instrumentat de polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, și în urma probatoriului administrat, cercetările au fost extinse cu privire la mai multe persoane din județul Timiș și județul Arad.

Astfel, în data de 03 iunie a.c, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au pus în executare 1 mandat de pecheziție domiciliară pe raza comunei Zădăreni, județul Arad, la un bărbat în vârstă de 49 de ani.

Cu ocazia efectuării percheziției domiciliare au fost găsite și ridicate 9.016 pachete de țigări netimbrate.

În cauză, s-a dispus reținerea bărbatului de 49 de ani, pentru 24h, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.