Un băiat de 13 ani a fost internat în Secţia Neuropsihiatrie Pediatrică de la Spitalul Judeţean Arad, iar alţi trei adolescenţi au fost reţinuţi, după ce şi-au bătut un coleg, în vârstă de 14 ani. Incidentul a avut loc într-o sală de clasă de la o şcoală din Lipova, relatează News.ro.

Incidentul a avut loc luni, la o şcoală din localitatea Lipova. Trei băieţi, cu vârste între 13 şi 15 ani, au lovit un adolescent de 14 ani, provocându-i leziuni la cap, abdomen şi picioare, scenele fiind filmate cu telefonul de un alt băiat.

Ca urmare, poliţiştii Oraşului Lipova s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Poliţia Judeţeană Arad a anunţat, miercuri, că băiatul de 13 ani a fost internat la Spitalul Judeţean Arad – Secţia Neuropsihiatrie Pediatrică, iar ceilalţi doi minori care şi-au agresat colegul au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Tânărul care a filmat şi ulterior distribuit imaginile a fost, de asemenea, reţinut.

În cauză se continuă cercetările pentru ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.