Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat douăzeci și nouă de cetăţeni străini, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un autovehicul de transport marfă încărcat cu produse textile.

În data de 11.03.2022, ora 5.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, produse textile din Turcia pentru o societate comercială de pe teritoriul Spaniei.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în compartimentul pentru marfă, au fost descoperiți ascunși printre textile douăzeci și nouă de cetățeni străini.

In urma verificărilor derulate la sediul sectorului, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele depistate ascunse sunt cetăţeni din diverse state-Egipt, Yemen, Eritreea, Siria, Congo, Irak și Guineea. Cei în cauză intenționau să ajungă în mod fraudulos în state din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.