Importante forţe de ordine participă, joi, la căutarea unui bărbat din Afganistan care a plecat din Centrul de cazare a străinilor luaţi în custodie publică din localitatea arădeană Horia, fiind formate filtre în judeţ, în timp ce poze ale bărbatului au fost distribuite de primăriile din zona de frontieră, transmite Agerpres.

Potrivit Digi 24, bărbatul ar fi simpatizant al regimului taliban din Afganistan.

Primarul din Chişineu-Criş, Florin Chereji, a declarat pentru Agerpres că a primit o solicitare de sprijin de la postul de poliţie din oraş în vederea răspândirii fotografiei afganului pe reţelele de socializare.

„A dispărut un cetăţean afgan de la Centrul din Horia şi este foarte mare agitaţie, toate structurile sunt implicate, poliţişti, poliţişti de frontieră şi jandarmi, care fac filtre în zona de frontieră. Toate primăriile din zonă am primit solicitarea să distribuim fotografia bărbatului în mediul online. Se bănuieşte că s-ar afla undeva în zona cuprinsă între Chişineu-Criş şi Vărşand”, a declarat primarul.

Surse din rândul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Jandarmeriei şi Poliţiei de Frontieră Arad au declarat, pentru AGERPRES, că are loc o acţiune de căutare a unui bărbat din Afganistan care se află în custodie publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.