Inspectoratul de Poliţie al judeţului Arad a anunţat, miercuri seară, că a deschis o anchetă, după ce în spaţiul public au apărut informaţii că un poliţist a agresat o femeie din localitatea Buteni pentru că aceasta nu purta masca de protecţie. Femeia a fost transportată la spital, însă până în prezent nu a depus o plângere.

”Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Arad face următoarele precizări: În această dimineaţă, în jurul orei 11, poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că, pe raza localităţii Buteni, o femeie ar fi fost agresată de poliţişti. La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză şi luarea măsurilor legale care se impun”, transmite Inspectoratul de Poliţie Arad.

Potrivit sursei citate, până în prezent nu a fost depusă nicio plângere.

În presa locală au apărut informaţii că femeia a fost agresată de un poliţist pentru că nu purta masca de protecţie, iar după ce a lovit-o a plecat de la locul faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.