Roberto D’Aversa (45 de ani), antrenorul celor de la Parma, a vorbit despre integrarea celor doi români, Valentin Mihăilă (21 de ani) și Dennis Man (22 de ani), scrie gsp.ro.

Meciul Parma – Udinese e programat duminică, de la ora 13:30 și gruparea în care evoluează arădeanul are nevoie uriașă de victorie pentru a se mai putea gândi la salvarea de la retrogradare.

Roberto D’Aversa a vorbit pe larg despre situația tinerilor din echipă, concentrându-se asupra achizițiilor recente, Valentin Mihăilă, Dennis Man și Joshua Zirkzee.

„Niciodată nu am stabilit o limită de vârstă pentru a intra în echipă. Jucătorii tineri, dacă sunt pregătiți, evident că pot intra. E clar că trebuie să împărțim lucrurile în două, băieții care au venit în septembrie și cei care au venit în ianuarie. Cei din urmă ar putea avea câteva dificultăți. Au nevoie de timp, dar noi nu avem acest timp la dispoziție. Asta nu înseamnă că nu lucrăm zilnic, tactic și lingvistic”, și-a început D’Aversa discursul, conform Parmalive.

„Mihăilă a venit în luna septembrie și e înaintea celorlalți. E ceva firesc. Man a fost adus într-o vineri, iar duminică a intrat pe teren. A fost catapultat într-o realitate complet diferită și pot exista momente în care se chinuie să înțeleagă anumite situații. Zirkzee are probleme în ceea ce privește limba.

Nu trebuie să aruncăm responsabilitatea pe umerii nimănui, trebuie să muncim și să ne îndeplinim obiectivul. În rest, discuții inutile. Tânăr, bătrân, pentru mine nu contează. Aleg întotdeauna jucătorii care îmi oferă garanții într-un anumit moment”, concluzionat antrenorul Parmei pe site-ul Parmalive.

De la transferul său, Dennis Man a evoluat în trei partide. A debutat în minutul 80 al jocului pierdut de Parma cu 0-2 pe terenul lui Napoli, apoi a evoluat pe toată durata reprizei secunde în Parma – Bologna 0-3, iar în ultima etapă a bifat ultimele șase minute ale jocului de la Verona, pierdut cu 2-1 în fața celor de la Hellas. În acest ultim joc, Dennis a trimis o excelentă centrare cu piciorul drept, dar lovitura de cap a lui Zirkzee a trecut peste poartă și astfel parmegianii au ratat șansa unei remize.

Dennis a debutat ca senior la UTA în 2015, iar în 2016 a fost vândut clubului FCSB pentru 500.000 de euro. În această iarnă a plecat de la FCSB la Parma pentru suma de 13.000.000 de euro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.