O coloană de camioane lungă de cinci kilometri este formată, miercuri, înainte de Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, pe autostrada pan-europeană, iar timpul de aşteptare pentru formalităţile de intrare în Ungaria este de cel puţin 150 de minute, anunță Agerpres.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat că la Nădlac II sunt deschise doar trei artere de ieşire pentru traficul greu, din cauza „lipsei de personal din partea autorităţilor maghiare”.

Poliţia de Frontieră Arad precizează că formalităţile de frontieră se efectuează în comun cu autorităţile ungare, astfel că numărul de artere care pot fi deschise este limitat de numărul de poliţişti repartizaţi de statul vecin.

Pentru intrarea în Ungaria, şoferii de camioane aşteaptă cel puţin 150 de minute, în coloana formată pe cinci kilometri pe autostradă.

Poliţia Autostrăzi a precizat pentru Agerpres că vehiculele de mare tonaj staţionează pe banda de urgenţă, iar pe autostradă au fost mobilizate echipaje care să asigure fluenţa traficului.

La Nădlac I (DN7), este deschisă doar o arteră de control pentru ieşirea din ţară a camioanelor, tot pentru că nu sunt suficienţi poliţişti ungari. La Vărşand, unde sunt disponibile două artere, se aşteaptă 90 de minute pentru a se intra în Ungaria.

Vă propunem spre evaluare și examinare următoarea ofertă dă colaborarea și publicare pe site-ul orașul minus timișoara.ro a materialelor de promovare oferite de universitatea de vest din timișoara sub formă de comunicate de presă sau articole advertoriale : 

  • publicarea a cel puțin 2 articole lunar pe site-ul orașultimișoara.ro online  
  • distribuirea unor materiale de presă pe pagina de Facebook orașultimișoara.ro  

Prețul acestui pachet este de 1.000 RON pe lună. 

Opțional , putem să producem Materiale video, sub formă de interviuri Sau să preluăm diferite materiale video și să le distribuim Pe orașul Timișoara, punctul. Prețul pentru realizarea unui interviu este de 200 RON, durata interviului fiind de minim 3 minute și maxim 30 de minute. Acesta va fi prelucrat, adăugându i se toate elementele de promovare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.