CEO-ul Tesla și SpaceX Elon Musk a căzut pe poziția a treia în clasamentul celor mai bogați oameni ai planetei după ce la jumătatea lunii februarie CEO-ul Amazon Jeff Bezos l-a detronat de pe primul loc, relatează Fox News.

Potrivit Indexului Miliardarilor alcătuit de Bloomberg, care urmărește în timp real averea netă a celor mai bogate persoane din lume, Musk avea miercuri după-masa o avere de 161 de miliarde de dolari în timp ce cea a miliardarului francez Bernard Arnault, președintele Louis Vuitton, urcase la 162 de miliarde de dolari.

Averile ambilor bărbați rămân însă semnificativ sub cea a CEO-ului Amazon Jeff Bezos care se ridică la 188 de miliarde de dolari.

Arnault l-a depășit în clasamentul ultra-bogaților planetei după ce acțiunile Tesla au scăzut pentru a cincea săptămână consecutivă, cel mai lung șir negativ de după martie 2018.

Prețul acțiunilor Tesla, care s-au tranzacționat cu 577,87 de dolari la finalul sesiunii de marți, a scăzut cu 18,55% de la începutul lunii, cea mai slabă performanță din luna martie a anului trecut, și cu 18,11% de la începutul anului.

Acțiunile Tesla au înregistrat de asemenea o scădere de 34,56% față de recordul istoric de 883,09 dolari înregistrat pe data de 26 ianuarie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.