Cu câteva zile înainte de Valentine’s Day (Ziua Îndrăgostiților), aducem pe marele ecran de la Cinematograful „Arta“ comedia romantică „Mărită-te cu mine”/„Marry me“, cu Jennifer Lopez, Maluma și Owen Wilson în rolurile principale. Astfel, vineri, 10 februarie 2023, de la ora 19:00, vă invităm să sărbătoriți, în avans iubirea, la un film cu multe momente muzicale și o poveste de dragoste…ca în filme…
Accesul la film este gratuit.

Proiecțiile de filme de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Filmul perfect pentru luna iubirii emoționează cu melodiile originale intepretate de Jennifer Lopez și de starul mondial de muzică latină Maluma.

O poveste de dragoste puțin probabilă dintre doi oameni diferiți care caută ceva real într-o lume în care valoarea se bazează pe like-uri și fani, „Mărită-te cu mine” este o comedie romantică modernă despre celebritate, căsătorie și rețelele sociale.

„Mărită-te cu mine” îi are ca protagoniști pe Lopez în rolul vedetei Kat Valdez și pe Owen Wilson în rolul lui Charlie Gilbert, un profesor de matematică – doi străini care acceptă să se căsătorească și de-abia apoi să se cunoască.

Sinopsis Mărită-te cu mine/Marry me (SUA 2022)
Rating: Audiență generală
Comedie, Romantic, Dragoste, Muzical

Kat Valdez (Lopez) este jumătatea celui mai sexy cuplu de celebrități, alături de cel mai nou star în devenire, Bastian (Maluma, care își face debutul în lungmetraj).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.