Primăria Municipiului Arad anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ, începând de astăzi, 14 martie 2023:

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal (P.U.Z.) și Regulament Local de Urbanism (R.L.U.) aferent: „Zonă servicii și depozitare”, Municipiul Arad, extravilan, pe parcela identificată prin C.F. nr. 341837 – Arad – inițiativa primarului

Proiectul de hotărâre se referă la aprobarea Planul Urbanistic Zonal și a Regulamentul Local de Urbanism aferent obiectivului de investiție: „Zonă servicii și depozitare”, Mun. Arad, extravilan, pe parcela identificată prin C.F. nr. 341837 – Arad, cu respectarea condițiilor impuse prin avize și cu următoarele date generale: beneficiar: S.C. Transalex S.R.L., elaborator: proiectant general S.C. Geometrica Construct S.R.L., specialist cu drept de semnătură RUR, arh. Dinulescu N.L., proiect nr. 73/2021. Parcela propusă pentru refuncționalizare este identificată prin C.F. nr. 341837 – Arad şi constituie proprietatea privată a S.C. TRANSALEX S.R.L., măsoară o suprafață totală de 7.000,00 mp. Prezentul Plan Urbanistic Zonal este valabil 3 ani de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

Documentaţia poate fi consultată: pe pagina de internet a instituţiei, acesând acest link, la sediul instituţiei, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 – 17:30, vineri între orele 08:30 – 14:00. Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Relaţii cu Publicul al instituţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.