Un alt caz de trecere ilegală a frontierei a fost înregistrat de către polițiști la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad. 

În urma unui control amănunțit la două mijloace de transport, polițiștii de frontieră au depistat cincizeci și unu de cetăţeni din mai multe state, care au încercat să treacă ilegal frontiera. Aceștia erau ascunşi în două mijloace de transport încărcate cu diverse bunuri.  

„La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat luni pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în România. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese auto, pe ruta România-Franța. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiți, ascunși în compartimentul pentru marfă, patruzeci și patru de cetăţeni din Bangladesh, Egipt, India, Tunisia și Turcia, ce intenționau să treacă în mod fraudulos frontiera de stat.”, a transmis Poliția de Frontieră Arad. 

Cel de-al doilea caz a fost înregistrat tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, unde în urma controlului unei autoutilitare conduse de un cetățean român, polițiștii au descoperit, ascunse printre mărfuri, şapte persoane. Conform documentelor de însoţire a mărfii, șoferul transporta componente pentru calculatoare, pentru o societate comercială din Cehia. 

Polițiștii de frontieră fac cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea să fie dispuse măsurile legale ce se impun. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.