Vineri, 7 octombrie, Polițiștii Municipiului Arad împreună cu Serviciul Rutier, Serviciul Arme, explozivi și Substanțe Periculoase, jandarmi și efective ale Poliției Locale Arad au desfășurat timp de patru ore, o acțiune de amploare pe raza municipiul Arad.
Scopul principal al activității a fost stabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, combaterea faptelor și identificarea persoanelor care comit fapte ilegale sau se sustrag urmăriri penale, precum și reducerea riscului rutier.

Activitatea desfășurată s-a lăsat cu rezultate remarcabile, astfel, în doar patru ore de razie 287 de persoane au fost legitimate, dintre acestea 13 fără adăpost, și a fost identificată o persoană dată dispărută în luna august a acestui an.
Persoanele fără adăpost identificate au fost luate în evidență și introduse în bazele de date ale poliției.
După efectuarea verificării a 183 de autoturisme, trei permise de conducere au fost reținute și cinci certificate de înmatriculare retrase.

Zonele piețelor au fost de asemenea puncte de control pentru polițiștii, astfel printre persoanele sancționate se află și o arădeancă în vârstă de 62 de ani, care oferea spre vânzare 82 de pachete de țigarete timbrate necorespunzător a căror proveniență era necunoscută. Sancțiunea aplicată femeii suspectate de contrabandă a fost de 20.000 lei, iar marfa a fost confiscată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.