Vremea urâtă și temperaturile scăzute se întorc în partea de vest a țării. Astfel, în cursul zilei de luni temperatura maximă în timpul zilei va fi de 5°C iar minima va ajung la 4°C. Cerul pe timpul zilei va fi mai mult noros, iar o ploaie slabă va cădea peste Arad pe tot parcursul zilei.

Nici ziua de marți nu se arată mai frumoasă, cerul va fi acoperit în continuare de nori întreaga durată a zilei. Temperatura va crește până la 8°C ziua iar pe timpul nopții va scadea până la 1°C.

Ziua de miercuri, 17 martie 2021, va fi o copie aproape fidelă a zilelor de luni și marți, ploaia slabă și norii acoperind cerul Aradului. Temperatura va atinge 8°C ziua și 0°C noaptea. La limita înghețului.

În afară de scăderea temperaturii pe timpul zilei până la 4°C, joia este și ea o copie aproape fidelă a celorlalte zile ale săptămânii. Noaptea vor fi 0°C dar vântul se va intensifica.

Vinerea promite și o schimbare meteo mult așteptată, temperaturile se vor apropia de cele de primăvară, cu 10 grade Celsius în timpul zilei. Și norii se vor rarefia, existând șanse să vedem razele soarelui în timpul zilei. Și în cursul nopții de vineri spre sâmbătă temperatura din termometre va crește ușor, până la 1°C.

Meteorologii spun că sunt ultimele zvâcniri ale iernii în săptămâna care vine. Rămâne de văzut dacă au sau nu dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.