Echipa FC Botoşani a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia UTA Arad, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. Arădenii au reușit să obțină un punct valoros chiar și în condițiile în care au jucat în zece oameni.

La Botoşani, prima repriză a fost întreruptă în minutul 21 de arbitrul Vlad Băban, după ce un spectator aflat în tribuna suporterilor arădeni a acuzat probleme de sănătate. Medicii prezenți la stadion au intervenit imediat, iar partida a fost reluată după o pauză de trei minute. În minutul 28, arbitrul a acordat un penalty după ce s-a constatat un henț în careu comis de Stolnik, decizie care a fost verificată și la VAR. Execuția a fost realizată de Eduard Florescu, care a înscris în minutul 30. În minutul 42 al meciului, ambulanța în care se afla suporterul căruia i s-a făcut rău a părăsit stadionul și partida a fost din nou întreruptă, dar pentru o scurtă perioadă de timp.

Oaspeții au reușit să egaleze în minutul 48, când Cătălin Carp a trimis balonul în plasă după ce acesta a fost respins de Ducan la șutul lui Rareș Pop. În minutul 52, gazdele au revenit în avantaj, grație unui gol marcat de Ilicic, și FC Botoşani a preluat conducerea. Până la finalul partidei, arădenii au rămas în zece oameni, după eliminarea lui Cătălin Carp care a primit cartonașul roșu direct în minutul 82. Cu toate acestea, elevii lui Mircea Rednic au reușit să egaleze în minutul 90+7, când Cooper a înscris din centrarea lui Stahl, ambii jucători intrând pe teren în repriza secundă.

În clasament, FC Botoşani se află acum pe ultimul loc, cu doar 6 puncte acumulate, în timp ce UTA Arad ocupă poziția a 14-a, cu 8 puncte.

FC BOTOŞANI: Ducan – R. Benzar (Ţigănaşu 56), Junior Pius, Şeroni, R. Creţ (G. David 55) – Adams Friday (Cioiu 86), Ed. Florescu, V. Dican, Pinson (Zabou 71) – N’Goma, Ilicic (Mutombo 71). ANTRENOR: Dan Alexa

UTA ARAD: Fl. Iacob – Diogo Rodrigues (Stahl 88), Stolnik (Cooper 73), Benga, Aly Abeid – Micovschi, Marku (Marcelo Freitas 46), D. Dumitraşcu (Carp 46), P. Mihai (R. Pop 46) – Fabry – Vucenovic. ANTRENOR: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Pinson 33, G. David 57 / C. Mihai 43

Cartonaş roşu: Cătălin Carp (UTA Arad) min. 82

Arbitri: Vlad Băban – Sebastian Gheorghe, Adrian Vornicu – Marius Omuţ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.