„Motivația jucătorilor mei a făcut diferența. Am demonstrat că ce s-a întâmplat la FC Botoșani (n.r. – 1-2) a fost un accident. Am avut un moment dificil runda trecută. E mare lucru să reacționezi de această manieră însă! Am evoluat împotriva unei echipe extrem de puternice.

Eu sunt mulțumit că am jucat bine și că am câștigat. Am reușit să gestionăm o săptămână grea. Ne-am învățat lecțiile după meciul de la Botoșani. Sperăm la lucruri bune în viitor. Avem aceste plusuri care vin de pe bancă. E fantastic pentru mine să văd că rezervele aduc un plus, sunt motivați, vin cu prospețime fizică! Am făcut și schimbări forțate, după accidentări.

Astăzi e incredibil ce atmosferă am trăit! E ceva fantastic. Le mulțumesc din suflet suporterilor pentru cum ne împing de la spate. Cu ajutorul publicului bifăm o victorie foarte importantă”, a declarat Balint la Telekom Sport.

UTA a învins cu 1-0 CSU Craiova într-un meci disputat într-o atmosferă încinsă, la care au contribuit din plin cei 9.000 de suporteri prezenți pe „Francisc Neuman”, dar și agresivitatea jucătorilor. După victorie, UTA a urcat provizoriu pe poziția a șasea în Liga I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.