Gabriel Traian Ghilea, subsecretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), a efectuat astăzi o vizită la sediul Consiliului Județean Arad, unde s-a întâlnit cu președintele Iustin Cionca, vicepreședintele Răzvan Cadar și deputatul Sergiu Bîlcea, într-o ședință de lucru.

Tema principală de discuții s-a axat pe viitoarele proiectele transfrontaliere ce vor fi derulate prin Programul INTERREG România-Ungaria. La întâlnirea găzduită de Consiliul Județean a fost prezentă și Livia Banu, director al Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră Oradea.

„Consiliul Județean Arad, pe ciclul de finanțare precedent, s-a axat pe modernizarea drumurilor transfrontaliere, un proiect considerat un exemplu de bune practici la nivelul Confederației Europene a Autorităților Locale. Astfel, am câștigat finanțare pentru modernizarea drumurilor județene Curtici-Macea-Sânmartin, Sânmartin-Socodor și Socodor-Nădab, iar în cadrul aceluiași proiect, Primăria Curtici a construit centura ocolitoare a orașului. În actualul ciclu exercițiu financiar ne-am propus modernizarea întregului bloc operator al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.