Scallier a obținut deja autorizații de construire pentru 3 parcuri de vânzare cu amănuntul în România, iar în prezent are 7 spații securizate, în această lună urmând să înceapă construcția primului parc, cu o suprafață de 6.300 metri pătrați, a anunțat Wojciech Jurga, Managing Partner. „Primul parc este deja închirat în proporție de 70%. Construcția parcurilor în alte zone va începe în curând. În prezent, finalizăm negocierile cu chiriașii și lucrăm intens la noi contracte”, a spus managerul pentru propertynews.

Cele 6 parcuri de retail vor avea o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați și vor fi construite în Moșnița Nouă (lângă Timișoara), Hunedoara, Roșiorii de Vede, Focșani, Vaslui și Vladimirescu (lângă Arad). Pentru viitor, compania are în plan și alte investiții.

„Am decis să dezvoltăm proiecte pe piața românească atât datorită asemănărilor cu piața poloneză, cât și datorită etapei în care se află România. Averea rezidenților este în creștere, iar oferta de spații moderne de retail este foarte limitată. În multe orașe cu zeci de mii de oameni, nu există deloc astfel de spații”, a declarat, în vară, Wojciech Jurga. Fondat în 2011, Scallier are operațiuni în Polonia de aproape un deceniu și este specializat în managementul investițiilor în sectorul de reail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.