Cel mai important subiect legat de IPJ Arad în ultimele șase luni a fost mutarea șefului Poliției Arad la conducerea IPJ Vaslui, respectiv împuternicirea comisarului șef – la acea dată – Alin Petecel la cârma IPJ Arad. În 28 februarie „expiră” cele șase luni de împuternicire, atât pentru Tamaș, cât și pentru Petecel. Ce se va întâmpla în continuare la IPJ Arad? Există trei posibilități. Prima și cea mai probabilă ar fi ca Ioan Tamaș să se întoarcă la șefia Poliției Arad. A doua ar fi ca celor doi – Tamaș și Petecel – să le fie prelungite împuternicirile la Vaslui, respectiv Arad, însă acest lucru pare puțin probabil în ceea ce-l privește pe Alin Petecel, având în vedere că acesta a fost înaintat în gradul de chestor de poliției de Ziua Națională a României, iar „gura târgului” vorbește că îl așteaptă o funcție la București. Ultima variantă ar fi ca la șefia Poliției Arad să fie împuternicită o altă persoană, în timp ce lui Tamaș să-i fie prelungită împuternicirea la IPJ Vaslui.

Totuși, cea mai plauzibilă variantă este cea în care Tamaș revine la conducerea IPJ Arad. Reamintim cititorilor că, în acest moment, atât funcția de inspector șef, cât și funcțiile de adjuncți ai IPJ Arad sunt ocupate prin împuterniciri. La sfârșitul lunii aprilie urmează ca celor doi adjuncți să le expire împuternicirile care au fost date inițial pentru o perioadă de șase luni, ulterior acestea fiind prelungite cu încă șase luni.

De remarcat că, de la venirea chestorului de poliție Alin Petecel la șefia IPJ Arad, cele mai multe dintre activitățile întreprinse de polițiștii arădeni au vizat contrabanda cu țigări, aceasta fiind și o prioritate a Poliției Române.

Sursa: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.