Meteorologii anunță un sfârșit de săptămână și de februarie frumos, cu soare și temperaturi mult mai mari față de media înregistrată în această perioadă.

Astfel, azi vom avea un cer care temporar va fi acoperit de nori dar temperatura din termometru va urca până la 16 grade Celsius. Nu se anunță precipitații meteo, iar temperatura minimă la noapte va fi în jurul a două grade Celsius.

Vineri, 26 februarie 2021 va fi o zi plină de soare în care termometrele vor arăta o maximă de 18 grade Celsius. Nici vântul nu se va obosi să sufle prea tare, prognoza meteo indicând o viteză de 4m/s.

Sâmbătă temperatura va coborâ la 10-12 grade Celsius iar câțiva nori vor împiedica razele soarelui. Cerul va fi variabil, dar fără șanse mari de precipitații. Noaptea vor fi 4 grade Celsius

Ultima zi din săptămână și din lună, duminică, 28 februarie, vom avea noaptea 4-5 grade Celsius iar ziua își va menține temperatura de sâmbătă, cu valori între 10 și 14 grade Celsius. Vântul va avea o viteză de 4m/s iar meteorologii spun că nu va fi nici urmă de ploaie în Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.