Primarul comunei Zădăreni, Petru Șiclovan, a semnat, astăzi, la București, două contracte de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Prin proiectul «Renovare energetică clădiri rezidențiale multifamiliale în comuna Zădăreni», în valoare de 5,12 milioane lei, reabilităm cele patru blocuri din comună. Al doilea proiect, în valoare de 2,78 milioane lei, presupune construirea unui piste de biciclete, cu o lungime de 4 kilometri și lățime de 2 metri, din localitatea Bodrogul Nou până la limita cu municipiul Arad. Tot prin acest proiect amenajăm șase stații de încărcare a vehiculelor electrice. Muncim pentru dezvoltarea comunei noastre și ne dorim să profităm de toate oportunitățile de finanțare disponibile”, a declarat primarul Petru Șiclovan.

„Administrația locală din Zădăreni, în frunte cu primarul Petru Șiclovan, demonstrează o eficiență deosebită în atragerea de fonduri pentru investițiile din comună. Felicitări întregii echipe pentru munca depusă și pentru faptul că au înțeles importanța accesării fondurilor europene prin PNRR!”

Cele două contracte au fost semnate la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.