Pista de biciclete între Horia și Vladimirescu, finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență! Primarul comunei Vladimirescu, Mihai Mag, a semnat la Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare a proiectului „Pistă de biciclete în localitatea Horia”. Pista va avea lungimea de 3,5 km, va traversa localitatea Horia și o va lega de Vladimirescu. Proiectul care prevede construirea pistei de biciclete are valoarea de 1,9 milioane lei.

Primarul comunei Vladimirescu, Mihai Mag, a adăugat: „Totodată, am fost și la Compania Națională de Investiții unde am finalizat dosarul pentru finanțarea proiectului «Sală de sport în localitatea Mândruloc». Muncim pentru proiecte bune, în folosul comunității noastre”.

„Vladimirescu este cea mai urbanizată comună din județul nostru, un exemplu de administrație locală performantă! Felicitări pentru proiectele depuse și pentru capacitatea de a găsi surse de finanțare, pentru investițiile pe care le derulează echipa și care duc la un grad ridicat al standardului de viață!”, a completat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Un al treilea proiect, de asemenea finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, este „Reabilitarea și creșterea eficienței energetice a școlii din localitatea Horia”, valoarea lucrării fiind estimată la 3,6 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.