Un nou proiect a fost realizat în județul Arad în urma colaborării între administrație, mediul de afaceri și societatea civilă. Prin această investiție, copiii de la Grădinița PN Sântana, de pe strada Unirii, beneficiază de condiții moderne și spații primitoare, amenajate la standarde actuale.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, și vicepreședintele Ionel Bulbuc au participat astăzi la inaugurare împreună cu primarul orașului Sântana, Daniel Tomuța, sponsori și reprezentanții Asociației „Cetatea Voluntarilor”, cei care au gestionat proiectul.

„Investiţiile în educaţie se reflectă în mod direct asupra dezvoltării comunităţii. Mă bucur că cei aproximativ 50 de copii care învață la această grădiniță și cadrele didactice beneficiază de toate condițiile necesare desfăşurării unui act educaţional de calitate. Felicitări sponsorilor pentru generozitate, administrației, care a înțeles importanța acestei investiții și Asociației „Cetatea Voluntarilor”, pentru un nou proiect de succes!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Vicepreședintele Ionel Bulbuc a apreciat colaborarea foarte eficientă dintre administrație, societatea civilă și mediul de afaceri din județul Arad: „Cred că suntem printre puținele județe din România unde acest parteneriat este atât de bun, dovadă și acest proiect reușit, pe care îl inaugurăm astăzi!”.

„Am finalizat în timp record încă un proiect de suflet, cu sprijinul partenerilor noștri EKR România și FCC Environment România. Am reușit împreună să modernizăm, să dotăm și să decorăm Grădinița PN Sântana, pentru ca cei mici să se simtă ca într-un tărâm de poveste”, a declarat Anamaria Popa, președintele Asociației „Cetatea Voluntarilor”.

Primarul orașului Sântana, Daniel Tomuța, a completat: „Mulțumesc sponsorilor și Asociației „Cetatea Voluntarilor” pentru realizarea acestui proiect frumos. Mă bucur că reușim să modernizăm grădinițele din Sântana și sper ca în scurt timp să avem întreaga infrastructură educațională modernizată la standarde europene. Am demarat încă două proiecte foarte importante pentru comunitate, din fonduri europene, pentru care am semnat deja contractele și care vizează modernizarea școlilor. Este vorba despre Școala cu clasele I-VIII, clădirea principală a Școlii „Sfânta Ana”, respectiv clădirea principală a Școlii Gimnaziale. Prin aceste investiții oferim copiilor și cadrelor didactice condiții bune și moderne”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.