Petrecăreții din vestul țării au motiv de bucurie. Cea de-a VII-a ediția a festivalului de la Arad va avea loc vara aceasta pe parcursul a cinci zile, în perioada 7 – 9 iulie, începând cu ora 18:00 pe Aeroportul Internațional Arad și între 28 și 29 iulie, pe plaja de la Ghioroc. Organizatorii festivalului au anunțat că ediția din acest an va fi epică: plajă, dans, muzică, artiști de renume și multă distracție.

Arad Open Air – un festival, două locații

Așteptarea a luat sfârșit, iar festivalierii sunt întâmpinați cu o nouă ediție AOA. Festivalul va avea loc pe Aeroportul Internațional Arad și își va deschide porțile pendata de 7 iulie, de la ora 18:00. Distracția va ține până în dimineața zilei de 9 iulie. Petrecerea nu se oprește aici, de această dată. Deoarece festivalul crește de la an la an, iar organizatorii vor să ofere participanților experiențe noi și inedite, anul acesta petrecerea va continua pe plaja Ghioroc. În 28 și 29 iulie, toată lumea va dansa pe plaja deja cunoscută pentru petrecerile memorabile, cu picioarele pe nisipul fin și cu priveliștea către lac.

„Mă emoționez când participanții ne spun că nicio vară nu este completă fără AOA, iar noi primim mesaje online încă de la începutul anului cu întrebări despre festival. Acest proiect de suflet a luat naștere din dorința de a face ceva semnificativ pentru oamenii din Arad și nu numai. Suntem deja la a VII -a ediție, iar acest lucru îmi dă motivație să continui să fiu mereu alături de publicul nostru, care au făcut din AOA o tradiție”, a declarat Glad Varga, organizatorul festivalului.

În cadrul festivalului vor exista food truck-uri cu mâncare diversificată și cu preparate dulci, iar barurile se vor aproviziona cu tot ce au nevoie petrecăreții. Cumpărăturile se vor face pe bază de tokens, prețul unuia fiind de 10 lei. Ca de obicei, la punctele special amenajate pentru cumpărarea jetoanelor, plata se poate face atât cash, cât și cu cardul.

Artiștii celei de-a VII-a ediții

Festivalul se apropie cu pași repezi, iar organizatorii pun la punct ultimele detalii. Până acum au fost anunțați artiștii care vor urca pe scenă în primele trei zile de festival, la începutul lunii iulie. Astfel, în prima zi vor încânta publicul: Pascal Junior, Alex Super Beats, Mike Kross, Mahony, Teo Milea & Adi Schiopu, Redd Daniel, R.U.A și Ribozom.

În cea de-a doua zi sunt așteptați: Nane, Spike, Doma Art Dance Show, Mike Kross, Paul Damixie, Burak Yeter, Sasu, Alexandru Ungur și Sebuh. În ultima zi de festival pe Aeroportul Internațional Arad, vor concerta: Oscar, Ian, Dragoș Moldovan, FC DNB, Adrian Saguna, Arias, Vama, N’Alin și Mike Kross. Pentru petrecerea de pe plaja Ghioroc de la finele lunii, organizatorii AOA transmit că artiștii vor fi anunțați public începând cu 11 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.