În cadrul ultimei ședințe a conducerii Partidului Umanist Social Liberal, am fost desemnată în funcția de membru al Biroului Executiv, principalul organism al formațiunii. Este o funcție care mă onorează și mă responsabilizează, în egală măsură, având în vedere obiectivele stabilite de către Filiala Arad a partidului pentru scrutinele electorale de anul viitor. PUSL este astăzi un partid matur, cu o puternică și clară identitate doctrinară, cu o echipă de conducere formată din profesioniști.

Viitorul PUSL Arad

Anul viitor, PUSL va da adevăratul examen de maturitate, propunând românilor un proiect politic consolidat, viabil și coerent, în ceea ce înseamnă abordarea celor patru runde de alegeri, locale, europarlamentare, parlamentare și prezidențiale. Țintele umaniștilor arădeni sunt ambițioase, dorindu-ne să obținem scoruri favorabile atât la alegerile locale, cât și la celelalte confruntări de anul viitor.

Atingerea dezideratelor stabilite va conferi PUSL posibilitatea accederii la actul guvernării, atât pe plan național, cât și local, fapt ce va permite introducerea în programul de guvernare a proiectelor noastre adresate creșterii calității vieții românilor.

PUSL va rămâne partidul IMM-urilor, inițiind în acest sens un pachet concret de măsuri pentru stimularea inițiativei private, dar va avea și strategii concludente pentru dezvoltarea tuturor domeniilor, cu accent pe educație, sănătate, agricultură și administrație.

PUSL Arad va dinamiza în perioada următoare activitatea tuturor structurilor interne și îi invit pe arădenii din municipiu și din județ să ni se alăture în demersurile noastre care vizează modernizarea comunităților locale și simplificarea vieții de zi cu zi a oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.