La finele săptămânii trecute, conducerea PUSL Arad a fost prezentă în județ, acolo unde a luat contact cu organizațiile locale dar și cu locuitorii respectivelor unități administrativ teritoriale. Cu acest prilej, la Bata a fost confirmată președinția d-lui Viorel Asimionesei, la conducerea filialei PUSL din localitate. De asemenea, s-a constituit filiala locală PUSL la Birchiș, avându-l președinte pe Gheorghe Dănuț Bold.

Lia Ardelean, președinte PUSL Arad, Florin Doroțiu, primvicepreședinte, Mihaela Nădăban, vicepreședinte, Bianca Someșan, liderul tinerilor și Gheorghe Tănase, secretarul general al filialei arădene PUSL, s-au întâlnit la Săvârșin cu toți reprezentanții partidului de pe Valea Mureșului.

„Scopul acestor întrevederi, discuții, analize – care vor avea loc în toate zonele județului nostru – este de a identifica suma problemelor locale, zonale și județene, toate acestea pentru a fi cuprinse în programul partidului nostru, program ce este elaborat în această perioadă, acesta va cuprinde întreagă paletă de probleme și oportunități din toate zonele județului Arad. PUSL, partidul care transformă vorbele în fapte, pentru oameni, împreună cu ei”, a punctat președintele PUSL Arad, Lia Ardelean.

„Facem acest important demers deoarece pentru PUSL identificarea problemelor-cheie este esențială. Suntem în perioada elaborării programului PUSL pentru alegerile din 2024. Acesta, evident, trebuie să conțină problemele reale ale oamenilor, cum ar fi infrastructura, educația, serviciile sociale, mediu, ocuparea forței de muncă sau orice alt aspect specific zonelor județului Arad. Cred că abordarea unui proces direct participativ aduce în prim plan preocupările comunității, atât de necesare în vederea întocmirii unui program serios și consistent (Propuneri Unitare pentru Soluții Locale):, a punctat Florin Doroțiu, primvicepreședinte PUSL Arad.

Prezența conducerii PUSL Arad în zonele județului este un pas important în perspectiva pregătirii și elaborării programului partidului, un program care să răspundă exclusiv nevoilor oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.