Duminică, 16 octombrie, formația lui Nicolae Dică, a obținut o victorie foarte importantă în fața celor de la UTA Arad.
Meciul părea a fi unul ușor de câștigat de către echipa lui Ilie Poenaru, având în vedere eșecul umilitor al FCSB cu Silkeborg, unde au încasat 10 goluri.

”Dezamăgitor. Îmi doream mult mai mult de la acest meci. Am crezut că putem continua meciul cu CFR. Am fost temători, am stat prea jos, i-am lăsat să vină. Ne-am retras puțin și abia în partea a doua a primei reprize au înțeles, am început să împingă jocul și să jucăm. Am avut momente bune de joc, i-am presat, doar că am luat decizii greșite: mai facem un dribling în plus, nu șutăm. Nu am avut concentare și nu am mai pus acea presiune din meciul cu CFR-ul. Atâta timp cât noi facem cadouri și n-a venit Crăciunul… Sunt și nemulțumit de anumiți jucători care intră și nu dau randamentul așteptat. Știam că au probleme pe faza defensivă, pe faza de apărare. ” a declarat Ilie Poenaru, antrenorul UTA Arad.

La finalul partidei, îtrebat ce păreare are despre felul în care a jucat Claudiu Keșeru, acesta a declarat: „A intrat bine, a marcat. Avea nevoie de acest gol, dar, atât de la el, cât și de la alții, am așteptări mari.  Mai erau jucători care acuzau probleme medicale și am așteptat să văd ce se întâmplă, pentru că nu mai aveam schimbări.”


Claudiu Keșeru, marcatorul golului din minutul 90+1, gol care a oferit o speranță fanilor UTA Arad nu a întârziat să își manifeste nemulțumirea față de antrenorul Ilie Poenaru: „Nu se apelează la serviciile mele, decât câte 10 minute. Eu sunt pregătit sută la sută, sunt mereu gata să intru pe teren, dar nu sunt folosit“.
Replicile acide la adresa antrenorului au continuat pe întrega durata a interviului: „Să răspundă el pentru rezultate“; „Întrebați-l pe el de ce nu joc“; „Antrenorul își face tactica, iar rezultatele sunt pe măsură“.


Așadar, meciul disputat pe Arena Națională, în care roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 2-1, îi trimite pe aceștia tot mai aproape de play-off, pe locul 7 în clasamentul ligii I, echipa lui Ilie Poenaru rămânând în continuare pe locul 12 al clasamentului cu 16 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.